Voor de jeugd

Kinderclub BoTu, hallo!

Wisten jullie dat er elke woensdag- en zaterdagmiddag speciaal voor de kinderen uit de buurt vanaf 13:30 tot ongeveer 16:00 in de middag leuke activiteiten worden georganiseerd? Dit zijn activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er wordt volop geknutseld, en er worden leuke spelletjes gedaan onder leiding van de begeleiders van de speeltuin. Verder organiseren wij ook vaak uitstapjes naar andere speeltuinen of naar de kinderboerderij.

Let op:

Elke activiteit kost 50 cent per kind, maar hiervoor krijgen ze ook veel:
- Alles wat ze maken, mogen ze mee naar huis nemen.
- Ze krijgen drinken en een koekje tijdens de activititeit.
- Kinderen tot 4 jaar mogen alleen onder begeleiding van een ouder of een verzorger.

We zien jullie graag komen op een van de leuke kinderactiviteiten, jullie zijn allen welkom.

Groetjes,
Juf Liesa en Kinderteam BoTu.Maandag: Meidenclub

Elke maandag tussen 16.00-18.00 uur voor meiden van 4 tot 15 jaar. De meidenclub is alleen voor meiden, dus geen jongens!!!
Wij doen elke week verschillende activiteiten. Van fotolijstjes verven tot aan jullie eigen pannenkoeken bakken.
Daarnaast zijn er ook altijd knutselen en spelletjes te doen.

Kosten: 50 cent per dame. Voor drinken en een koekje wordt gezorgd. Het is "vrije inloop", dus kom en ga wanneer je wilt.Woensdag: Spelbreakmiddag / Kinderlunch / Breakdance-les

Tussen 13.00-17.00 binnen- en buitenspelen. Sport, spel, knutselen, tuinieren tot bouwen, er is altijd wat te doen. Voor jong en oud doen we elke week binnen en buiten spelletjes, zoals basketballen, voetballen, tafeltennissen, tafelvoetballen, 4-op-een-rij enzovoorts. Daarnaast is er binnen altijd een "creatafel" voor de knutselaars onder jullie. Het kost 50 cent per persoon. Voor drinken en een koekje wordt gezorgd.

Tussen 13.00-14.00 hebben we de Kinderlunch. Hierbij kunnen kinderen gezamelijk het middageten nuttigen met de juffen en de meesters. Ouders 1 euro per persoon.

Tussen 13.00-17.00 is het binnen- en buitenspelen.

Tussen 15.00-16.30 uur zijn er Breakdance-lessen. Voor iedereen, dus jong en oud! De lessen wordt gegeven door dansmeester Adilson Sousa. Het gaat allemaal op een leuke en leerzame manier! Het is ook laagdrempelig, zodat iedereen mee kan doen.

Kosten: 50 cent per persoon. Voor drinken en een koekje wordt gezorgd.
Ouders en volwassenen mogen mee-eten, kosten 1 euro p.p. voor hun.
Het is "vrije inloop", dus kom en ga wanneer je wilt.Vrijdag: Club Jongens en Meisjes

Elke vrijdag tussen 16.00-18.00 uur voor iedereen van 6 tot 15 jaar. We gaan elke week spelletjes en creatieve dingen doen. Dit kan binnen zijn maar ook buiten. Bijvoorbeeld op het voetbalveld gaan wij leuke activiteiten doen, en sporten als basketballen en voetballen. Maar, maar ook andere dingen. De grote zaal is voor de jongensactiviteiten met meesters Adilson en Domingos.
De kleine zaal is voor de meisjesactiviteiten met juf Liesa.

Kosten: 50 cent per persoon. Voor drinken en een koekje wordt gezorgd. Het is "vrije inloop", dus kom en ga wanneer je wilt.Zaterdag: Spelmiddag

Gewoon buiten spelen in de speeltuin kan tussen 13.00-17.00 uur! Ook hier is het "vrije inloop", dus kom en ga wanneer je wilt.

Wist je ... ?

  • ... dat je ook lid kunt worden van de BoTu?

    Voor maar € 5,= kun je aan alle jeugdactiviteiten van de BoTu meedoen. Een heel gezin kan al meedoen voor slechts € 7,50 !

    Kom je meedoen, of kom eens gezellig kijken.
    Je bent van harte welkom.

Agenda