Voor de jeugd

Kinderclub BoTu, hallo!

Wisten jullie dat er elke woensdag- en zaterdagmiddag speciaal voor de kinderen uit de buurt vanaf 13:30 tot ongeveer 16:00 in de middag leuke activiteiten worden georganiseerd? Dit zijn activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er wordt volop geknutseld, en er worden leuke spelletjes gedaan onder leiding van de begeleiders van de speeltuin. Verder organiseren wij ook vaak uitstapjes naar andere speeltuinen of naar de kinderboerderij.

Speeltuin BoTu bestaat eigenlijk uit 2 speeltuinen. Sinds juli 2014 is onze nieuwe speeltuin Dakpark officieel geopend naast door ons bekende speeltuin aan de Rösener Manszstraat. De speeltuin in de Rösener Manszstraat ligt centraal in de gezellige wijk met veel speelmogelijkheden. De speeltuin wordt dagelijks bezocht door diverse scholen uit de directe omgeving. Op deze speeltuin worden regelmatig buitenactiviteiten georganiseerd, zoals spelen op luchtkussens, een klimwand, voetbalwedstrijdjes etc. De speeltuin in de Zeilmakersstraat heeft een gezellig clubhuis, waar wij ons eigen onderkomen hebben en waar wij gezellige activiteiten organiseren. Speeltuin Dakpark biedt o.a. een uniek waterpark, klimwand en andere activiteiten.Maandag: Meidenclub

Elke maandag tussen 16.00-18.00 uur voor meiden van 5 tot 15 jaar. De meidenclub is alleen voor meiden, dus geen jongens!!!
Wij doen elke week verschillende activiteiten. Van fotolijstjes verven tot aan jullie eigen pannenkoeken bakken.
Daarnaast zijn er ook altijd knutselen en spelletjes te doen.

Kosten: 50 cent per dame. Voor drinken en een koekje wordt gezorgd. Het is "vrije inloop", dus kom en ga wanneer je wilt.Woensdag: Spelbreakmiddag / Kinderlunch / Breakdance-les

Tussen 13.00-17.00 binnen- en buitenspelen. Sport, spel, knutselen, tuinieren tot bouwen, er is altijd wat te doen. Voor jong en oud doen we elke week binnen en buiten spelletjes, zoals basketballen, voetballen, tafeltennissen, tafelvoetballen, 4-op-een-rij enzovoorts. Daarnaast is er binnen altijd een "creatafel" voor de knutselaars onder jullie. Het kost 50 cent per persoon. Voor drinken en een koekje wordt gezorgd.

Tussen 13.00-14.00 hebben we de Kinderlunch. Hierbij kunnen kinderen gezamelijk het middageten nuttigen met de juffen en de meesters. Ouders 1 euro per persoon.

Tussen 13.00-17.00 is het binnen- en buitenspelen.

Tussen 15.00-16.30 uur zijn er Breakdance-lessen. Voor iedereen, dus jong en oud! De lessen wordt gegeven door dansmeester Adilson Sousa. Het gaat allemaal op een leuke en leerzame manier! Het is ook laagdrempelig, zodat iedereen mee kan doen.

Kosten: 50 cent per persoon. Voor drinken en een koekje wordt gezorgd.
Ouders en volwassenen mogen mee-eten, kosten 1 euro p.p.
Het is "vrije inloop", dus kom en ga wanneer je wilt.Vrijdag: De Crea- en spelclub

Elke vrijdag tussen 16.00-18.00 uur voor meiden en jongens van 5 tot 15 jaar. We gaan elke week spelletjes en creatieve dingen doen. Dit kan binnen zijn maar ook buiten. Bijvoorbeeld op het voetbalveld gaan wij leuke activiteiten doen, en sporten als basketballen en voetballen. Maar, maar ook andere dingen.

Kosten: 50 cent per persoon. Voor drinken en een koekje wordt gezorgd. Het is "vrije inloop", dus kom en ga wanneer je wilt.Zaterdag: Spelmiddag

Gewoon buiten spelen in de speeltuin kan tussen 13.00-17.00 uur! Ook hier is het "vrije inloop", dus kom en ga wanneer je wilt.

Wist je ... ?

  • ... dat je ook lid kunt worden van de BoTu?

    Voor maar € 5,= kun je aan alle jeugdactiviteiten van de BoTu meedoen. Een heel gezin kan al meedoen voor slechts € 7,50 !

    Kom je meedoen, of kom eens gezellig kijken.
    Je bent van harte welkom.

Agenda